Friday, August 21, 2009

Reunion Mahallah Aisyah roomate..

salam..


reunion ni tak plan awal pun... mlm sebelum kitaorang berjumpa baru plan... tup2...jalan jer.. aku pun mintak seme berkumpul di tangga besar kul 1 ptg.. tgu punyer tgu.. azhana pun dtg bw kete iswara aeroback warna hitam.. tapi si pooh ( farah ) tak muncul... call byk kali...senyap jgak.. nsb baik dia angkat akhirnya,.. kalu tak kna tinggal jer.. so..aku,pijah,daya,husna and azhana g la mahalah farah... dia terover slept plak upanya.


so akhirnya, kitaorang g lunch kat pizza hut ampang. order macam2 sampai balik seme perut dah kedepan.. hahahaha.... kat pizza hut ni, kitaorang memang antara yang sangat kecoh la... penin gak akak2 pelayan nk layan kitaorang yg banyak karenah dan banyak songeh.. well...songeh tur memang antara personaliti yang ada pada setiap sorang. huhuhuh....

well..ni lah first time kitaorang kuar bersama setelah pregrad di matrix UIA... tu pun sebab dah nak grad.. on the way balik, seme plan untuk jumper lagi... dari ke bukit tinggi, ke pulau, ice skating, karaoke sampai la ke cafe UIA jer... huhuh...
so hopefully, nanti kiter kuar lagi.. aku akan bagi surprise kat seme nanti... nantikan nyer....
akhir kata, seronok jumper balik ni... yang tiada dalam group ni Rokiah and Shima.. Shima d penang and rokiah lak lost in mission...

No comments:

Post a Comment

Post a Comment